Ben je op zoek naar iets extra voor jouw event en zegt een Photobooth huren jou iets?
Dan is iVent de partner om zorgeloos van je festiviteiten te genieten.
Heb je een vrij stopcontact? Perfect, meer heb je niet nodig om er een onvergetelijke ervaring van te maken.

WAT MOET IK DOEN?

Via onze website plaats je een reservatie. Wij regelen de praktische zaken met de feestzaal. Ruim voor het evenement zijn wij ter plaatse om de Photobooth gebruiksklaar te maken. Tijdens het evenement staan wij stand-by om eventuele vragen telefonisch te beantwoorden of ter plaatse te komen. Na het evenement of de volgende dag komen we de Photobooth terug ophalen.

PERSOONLIJKE LAYOUT

Iedereen kent ze wel, de nostalgische Photobooths. Wij steken deze in een modern jasje en ontwerpen voor jou een persoonlijke layout. Zowel de foto’s als de Photobooth zelf kunnen volledig naar wens worden aangekleed. De foto’s worden onmiddellijk uit de Photobooth geprint en zorgen zo voor een fantastisch aandenken aan jouw evenement.

EÉN DRUK OP HET SCHERM VOOR DE LEUKSTE FOTO’S

Onze Photobooths zijn makkelijk te bedienen, met één druk op het scherm zorg je voor de leukste foto’s. Zo kan eenzelfde foto één, twee of drie keer worden afgedrukt. Een ideaal souvenir voor jou en jouw gasten! Overigens kunnen op de print zelf één of meerdere foto’s staan, die telkens genomen worden met een tussenpauze van enkele seconden.

DEEL JOUW FOTO’S OP SOCIALE MEDIA

De vele features die wij op onze Photobooths voorzien, zijn volledig mee met de huidige wensen van onze klanten. Zo voorzien wij de mogelijkheid om de gemaakte foto’s onmiddellijk via Facebook, Twitter en e-mail de wereld in te sturen. Laat de wereld zien hoe geweldig jouw feest is!

ONZE PHOTOBOOTHS ZIJN IDEAAL VOOR EEN