Data collecting

Data collecting

Met deze optie verzamel je in een mum van tijd een groot aantal e-mailadressen.

€49

Enquête

Enquête

Verzamel naast leuke herinneringen ook contactgegevens en nieuwe informatie over je bedrijf met onze enquête module. Achteraf overhandigen we jou de antwoorden in combinatie met de gemaakte foto’s.

€69

Facebook wedstrijd

Facebook wedstrijd

Wij koppelen een leuke Facebookwedstrijd aan jouw event met als resultaat dat het aantal likes sterk toeneemt. Hiermee vergroten wij de betrokkenheid op social media en staat jullie merk extra in de kijker.

€49

Foto van de dag

Foto van de dag

Bij een foto van de dag integreren wij in ons ontwerp een foto die op dezelfde dag van het event genomen is. Ideaal voor koppels die in trouwkledij op hun strookje willen staan. Stuur de dag van het event de foto naar ons door en wij bezorgen je een fantastisch ontwerp.

€69

Greenkey

Greenkey

Wil je jouw gasten verrassen met een tripje naar New York, een tropisch eiland of zelfs de maan? Met de technologie van het groene scherm (4m x 2,5m) kies jij zelf een virtuele achtergrond! De mogelijkheden zijn eindeloos.

€249

Medewerker iVent (max. 8u)

Medewerker iVent (max. 8u)

iVent kan voor extra entertainment en begeleiding zorgen. Geniet zorgeloos van jouw event dankzij onze iVent-host of hostess! Zo staat de Photobooth nooit alleen en zijn de gasten altijd geëntertaind.

€299

Mozaïekposter

Mozaïekposter

Een poster in de vorm van een door jullie gekozen foto, gevormd door kleinere foto’s genomen tijdens je evenement. Op deze manier heb je één poster met alle herinneringen.

€79

Nachtophaling (24u - 6u)

Nachtophaling (24u - 6u)

Indien je ’s avonds na jouw evenement alles nog wenst op te ruimen waardoor de Photobooth absoluut weg moet, kan je deze laten ophalen door onze dienst nachtophaling.

€49

Premium props

Premium props

Geef je een themafeestje? Wij zorgen voor unieke props die helemaal aansluiten bij jouw thema. Plezier gegarandeerd!

€49

Prop holder

Prop holder

Etaleer je props gemakkelijk en verzorgd met onze prop holder, zo speel je er geen kwijt.

€49

Rode loper

Rode loper

Leid je gasten via de rode loper naar de Photobooth. Op deze manier voelen ze zich als echte wereldsterren.

€49

Strookjes nabestellen

Strookjes nabestellen

Zijn je gasten met alle printjes gaan lopen en wou jij nog een collage maken? Geen nood! Naast het digitaal verzenden naar jouw e-mailadres kunnen wij alle foto’s die tijdens het evenement genomen zijn, nogmaals afdrukken. Zo ben je zeker van een mooi aandenken.

€79

Tent

Tent

Heb je geen overdekte zaal en vertrouw je het Belgische weer niet helemaal? Geen paniek, dankzij deze tent kunnen jouw gasten zorgeloos op de foto.

€99

Voetmat groot/klein

Voetmat groot/klein

Onze trendy voetmat biedt hulp om de juiste afstand tot de Photobooth in te schatten. Resultaat, perfecte foto’s.

Groot (4 pers)

Klein (2 pers)

€49  €29

Wegwerpcamera

Wegwerpcamera

Een wegwerpcamera laat je toe om extra spontane herinneringen te maken van een onvergetelijke dag. Wij voorzien het gewenste aantal wegwerpcamera’s en jullie nemen de foto’s die je zeker nooit zal willen wegwerpen.

€29

Wrap op maat/Trouwwrap

Wrap op maat/Trouwwrap

Wrap op maat

Een volledig gepersonaliseerde wrap op maat rond je Photobooth laat deze zeker in het oog springen!

Trouwwrap

Wil jij de Photobooth net dat tikkeltje meer geven? Kies voor een wrap in trouwthema, zo wordt de Photobooth een echte blikvanger.

€349  €49