Silke De Kempeneer

Operations Manager

Als ze niet aan het dansen of aan het roadtrippen is, zorgt ze voor de mooiste ontwerpen voor jouw fotostrookjes. Ze wordt ook wel de koningin van de creativiteit genoemd. Van wachten wordt ze boos maar met frietjes maak je haar weer blij.

Quote: Eat diamonds 4 breakfast and shine all day

silke.dk@boostyourevent.be

+32 475 95 84 27

Bart Schreurs

Managing partner

Als hij niet op wintersport is met zijn kids, is hij steenvast de rots in de branding van iVent. Hij wordt ook wel de Photoboothkenner genoemd, een echte greenscreenqueen (omdat king niet rijmt). Van wanorde wordt hij boos maar tevreden klanten maken hem weer blij.

Quote: Impossible is just a word

bart.s@boostyourevent.be

+32 485 55 28 90

Giovanni Van Bael

Managing Partner

Sportieveling en creatief meesterbrein. Hij heeft dit tekstje zeker niet zelf geschreven. Wanneer hij eens vrije tijd heeft geniet hij daar tenvolle van en spendeert hij die met zijn vriendin. (Hopelijk leest ze dit en levert dat extra punten op)

Quote: Always forgive your enemies; nothing annoys them so much.

giovanni.vb@boostyourevent.be

+32 493 16 47 76

Johan Schreurs

Managing partner

Ex-skikampioen dat zijn geluk heeft gevonden in het kitesurfen maar vooral zijn vrouw en dochter. Een master planner die zonder op te zoeken het verschil in kilometers weet tussen Herstal en Messancy. Google Maps is er niks tegen.

Quote: If you tell the truth, you don’t have to remember anything.

johan.s@boostyourevent.be

+32 485 55 28 80

Olivier Coeman

Managing partner

Als hij geen vol-au-vent aan het eten is op restaurant, volgt hij binnen iVent alle zaken nauwkeurig op. Hij is medeoprichter en sinds kort fiere papa van een tweeling. Oneerlijke mensen maken hem boos, maar mooi weer maakt hem weer blij.

Quote: Dream big, work hard

olivier.c@boostyourevent.be

+32 485 85 06 49